Nieuws

Overlijden jeugdlid Jeroen

Dinsdag 16 april
Rouwkaart

Ons bereikte het droevige nieuws dat Jeroen de Nobel maandag op 14-jarige leeftijd is overleden. "Speedy Jeroen" heeft bijna 5 jaar met veel plezier bij de Framerunners meegetraind. Vorig jaar verslechterde zijn gezondheid, maar nog steeds was Jeroen graag op de baan. Als framerunnen niet lukte nam hij vanuit zijn elektrische rolstoel deel aan de trainingen. In december moest hij het trainen opgeven.

Lees meer

Junioren beginnen ondanks nullen sterk aan competitie

Dinsdag 16 april

Enkele ‘nullen’ hebben de junioren U20/U18 van Leiden Atletiek niet al te veel pijn gedaan. De jongens legden in Amstelveen ondanks een diskwalificatie op de afsluiten 4x400 meter beslag op de derde plaats. De meisjes misten een afstandsloper op de 3000 meter, maar eindigden desondanks als vierde.

Lees meer

Zonovergoten derde editie van de UTTL Games

Woensdag 10 april

Zondag 7 april 2024 werd onder het genot van een zonnetje en een afsluitende hamburger van De Burgerbus het grootste werpevenement van Nederland georganiseerd. Het was alweer de derde editie van de UTTL Games!  Alle werpnummers kwamen aan bod voor alle leeftijdscategorieën vanaf U18.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Woensdag 17 april
20:00 – 21:00

Algemene ledenvergadering

Algemeen
Zaterdag 20 april

ZHM pupillen

Algemeen

Landelijke FrameRunningCup, Bergen op Zoom

Algemeen

Kogel discus circuit wedstrijd

Algemeen
Zondag 28 april

Competitie U20/U18, 1e wedstrijd

Algemeen
Toon volledige agenda

Over de club

Met ruim 1.100 leden is Leiden Atletiek een vereniging van formaat. Prachtig gelegen tussen de bomen van sportpark De Leidse Hout waar al ruim 80 jaar aan atletiek gedaan wordt.

Meer over de club