Nieuws

Nog 1 maand tot de Gouden Spike op 25 mei!

Dinsdag 23 april
GS poster 2024
Het programma van de Gouden Spike is bekend. Kijk wanneer jouw favoriete onderdeel aan de beurt is en kom kijken op 25 mei. Je ziet dan topatleten die op onze baan proberen nog een limiet te halen voor de EK of Olympische Spelen.
 
Wil je de atleten echt van dichtbij zien? Help dan mee als vrijwilliger. We kunnen nog hulp gebruiken. Mail Jelle Hoving via vrijwilligers@goudenspike.nl en hij kan je vertellen waar je bij kunt helpen.

 

Overlijden jeugdlid Jeroen

Dinsdag 16 april
Rouwkaart

Ons bereikte het droevige nieuws dat Jeroen de Nobel maandag op 14-jarige leeftijd is overleden. "Speedy Jeroen" heeft bijna 5 jaar met veel plezier bij de Framerunners meegetraind. Vorig jaar verslechterde zijn gezondheid, maar nog steeds was Jeroen graag op de baan. Als framerunnen niet lukte nam hij vanuit zijn elektrische rolstoel deel aan de trainingen. In december moest hij het trainen opgeven.

Lees meer

Junioren beginnen ondanks nullen sterk aan competitie

Dinsdag 16 april

Enkele ‘nullen’ hebben de junioren U20/U18 van Leiden Atletiek niet al te veel pijn gedaan. De jongens legden in Amstelveen ondanks een diskwalificatie op de afsluiten 4x400 meter beslag op de derde plaats. De meisjes misten een afstandsloper op de 3000 meter, maar eindigden desondanks als vierde.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Zondag 28 april

Competitie U20/U18, 1e wedstrijd

Algemeen
Zondag 12 mei

Kidsrun Leiden marathon

Algemeen
Zaterdag 18 mei

Competitie U14-U16, 2e wedstrijd

Algemeen
Zaterdag 25 mei
Algemeen
Zaterdag 1 juni

ZHM competitie U14-U16, Reeuwijk

Algemeen
Toon volledige agenda

Over de club

Met ruim 1.100 leden is Leiden Atletiek een vereniging van formaat. Prachtig gelegen tussen de bomen van sportpark De Leidse Hout waar al ruim 80 jaar aan atletiek gedaan wordt.

Meer over de club