Nieuws

Snelle startnummers Singelloop

Maandag 25 maart

Ze zijn er weer, de snelle startnummers voor de Singelloop. Zo lang de voorraad strekt verkoopt Tim Brouwer de Koning de 150 laagste startnummers voor ‘het wereldkampioenschap van Leiden’, dat op vrijdag 12 april om 19.30 uur nabij Molen De Valk van start gaat. Met zo’n laag nummer sta je gegarandeerd op de voorste startrij.

Lees meer

Bibberen tijdens opening van het baanseizoen

Zondag 24 maart

Onder barre omstandigheden hebben atleten van Leiden Atletiek het nieuwe baanseizoen ingeluid. Sprinters konden tijdens de onderlinge krachtmeting op de eerste zondag van de lente soms profiteren van een stevige rugwind op het laatste rechte eind van de Leidse atletiekbaan, maar op andere onderdelen was het door een combinatie van regen, kou en wind bibberen geblazen. 

Lees meer

Gouden Spike promoveert naar Challenger niveau

Zondag 24 maart
Challenger logo

De Gouden Spike krijgt een hogere ranking. Onze grootste wedstrijd promoveert naar het Challenger niveau van de World Athletics Continental Tour 2024. Dit maakt de wedstrijd voor atleten nog aantrekkelijker.

Lees meer

Trainingsweekend met een hoop sabotage

Zaterdag 23 maart
Er zijn weinig trainingsweekenden waarin een roze lintje, een saboteur en Jan Bon een belangrijke rol spelen. Toch waren het allemaal ingrediënten van het hardloopweekend van de woensdagavondgroep van Norbert Groenewegen, Jan Kortekaas en Sandra van den Broek.
Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Vrijdag 29 maart

Paaskamp

t/m 01-04-2024 Algemeen
Zaterdag 6 april

Openingswedstrijd pupillen

Algemeen

Competitie U14-U16, 1e wedstrijd

Algemeen
Zondag 7 april

UTTL Throwing Games

Algemeen
Woensdag 17 april

ALV

Algemeen
Toon volledige agenda

Over de club

Met ruim 1.100 leden is Leiden Atletiek een vereniging van formaat. Prachtig gelegen tussen de bomen van sportpark De Leidse Hout waar al ruim 80 jaar aan atletiek gedaan wordt.

Meer over de club