Nieuws

Roos van Elk wint korte cross in Reeuwijk

Zaterdag 18 november

In Reeuwijk werd de tweede cross gelopen van het ZHM-circuit met in totaal 16 deelnemers van Leiden Atletiek. Roos van Elk was met flinke voorsprong de snelste op de korte cross in de Reeuwijkse Hout. Bijna was het familiesucces op de korte cross compleet, maar broer Sander werd net voor de finish ingehaald. Bobet Kloosterman was de beste bij de meisjes B.

Lees meer

Goede opening indoorseizoen pupillen en junioren

Woensdag 15 november

Afgelopen zaterdag 11 november deden er 11 atleten mee aan de Herfstindoor in Utrecht. Voor de atleten was dit de eerste indoorkrachtmeting van het seizoen in hun nieuwe (leeftijds)categorie. En dat was aan de prestaties niet af te zien:  1 x goud, 4 x zilver en 1 x brons.

Lees meer

Leidse veldlooptitel voor St. Josephschool

Zaterdag 4 november

Zo’n 200 scholieren hebben zich tot het uiterste ingespannen tijdens de Leidse veldloopkampioenschappen. Vooral bij de 1300 meter lange wedstrijd voor basisscholen was de spanning gistermiddag te snijden. De St. Josephschool troefde Woutertje Pieterse en de Morskring af.

Lees meer
Toon al het nieuws

Mededelingen

Agenda ALV 29 november 2017

Het bestuur van Leiden Atletiek nodigt jou of je ouder(s)/verzorger(s) graag uit voor de Algemene Ledenvergadering najaar 2017.

 Een ALV met een interessante en uitdagende agenda. 

Lees meer

Nieuwe juryleden

Het is goed nieuws dat een aantal leden en ouders afgelopen jaar de jury-cursus hebben gevolgd. In aanvulling op de theorie en praktijk lessen van WillemJan, hebben de aspirant jury-leden ook instructiefilmpjes bestudeerd, die opgesteld zijn door de Atletiek Unie

Lees meer
Toon alle mededelingen

Agenda

Woensdag 29 november
Zaterdag 27 januari
Toon volledige agenda

Over de club

Met 900 leden is Leiden Atletiek een vereniging van formaat. Prachtig gelegen tussen de bomen van sportpark De Leidse Hout waar al ruim 80 jaar aan atletiek gedaan wordt.

 

Meer over de club