Nieuws

Jury Cursus start binnenkort

Woensdag 19 februari

Oproep voor vrijwilligers die de jury-cursus willen volgen Speciaal verzoek voor ouders van de CD-junioren en A2 pupillen Ben je bij een wedstrijd van jouw kind wezen kijken of heb je zelf meegedaan aan wedstrijd? Je hoopt dat je kind tijdens de wedstrijd goed begeleid wordt. Wij van Leiden Atletiek willen dat ook, en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Lees meer

Tweemaal goud voor Leiden Atletiek bij juniorenkampioenschappen

Zondag 16 februari

Afgelopen weekend werd in Apeldoorn door de beste junioren gestreden om de nationale indoortitels. De afvaardiging A- en B-junioren van Leiden Atletiek verzamelde in totaal vier medailles. Verwacht goud was er voor Amina Maatoug op de 800 meter en verrassend goud voor Marnix van der Burg op de 200 meter. Kadidja Sangare veroverde brons bij het verspringen en diezelfde medaille was er voor Lara Weghorst op de 400 meter.

Lees meer

Onderlinge Put-cross kent vele winnaars

Maandag 3 februari

De Put-cross zit in de lift. Zondag 2 februari waagden 24 hardlopers zich in de regen aan deze onderlinge wedstrijd in Duinrell, ruim anderhalf keer zo veel als vorig jaar. De meeste strijd werd geleverd op de op één na langste afstand. Bij de mannen was Michiel van Currimus de snelste, bij de vrouwen A-junior Bobet Kloosterman.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Zondag 8 maart
Algemeen
Vrijdag 10 april
t/m 13-04-2020 Algemeen
Zondag 26 april
Algemeen
Zondag 30 augustus
Algemeen
Zondag 22 november
Algemeen
Toon volledige agenda

Over de club

Met 1.000 leden is Leiden Atletiek een vereniging van formaat. Prachtig gelegen tussen de bomen van sportpark De Leidse Hout waar al ruim 80 jaar aan atletiek gedaan wordt.

 

Meer over de club