Nieuws

Bereket en Sander winnen bij warme Leiden marathon

Woensdag 15 mei

De Leiden marathon werd om andere redenen landelijk nieuws dan gehoopt. De warmte velde zondag menig loper op een van de langere afstanden waardoor de medische diensten overbelast raakten. De 10 kilometer werd om die reden dan ook afgelast. 

Lees meer

Leidse masters houden het hoofd koel in Terneuzen

Maandag 13 mei

Smalle competitieteams hebben uitzicht op finaleplaats

De wijsheid komt met de jaren. Twee mastersteams van Leiden Atletiek hielden op een warme zondag in mei het hoofd koel bij de eerste competitiewedstrijd voor 35-plussers. Terwijl tijdens de Leiden Marathon de ene hardloper na de andere voortijdig opgaf, leverden zowel de vrouwen als de mannen hoopgevende resultaten op de atletiekbaan in het verre Terneuzen.

Lees meer

Joas van Hellemondt wint bij Ter Specke Bokaal

Zaterdag 11 mei

De 41e editie van de Ter Specke Bokaal was zonovergoten. Een flink aantal clubgenoten wist de weg naar Lisse te vinden voor de tweede wedstrijd van de Track & Field Series waar ook de Gouden Spike deel van uitmaakt. Van hen wisten Joas van Hellemondt en Glenka Antonia hun onderdeel te winnen.

Lees meer

Eigen baan is goud waard voor juniorenteams

Zondag 28 april

Jongens naderen finale na collectief sterk optreden in Leiden 

De junioren van Leiden Atletiek U20/ U18 hebben voor eigen publiek goede zaken gedaan. Vooral de jongens vergrootten hun kansen op een finaleplaats met klinkende prestaties. Ook de meisjes presteerden op de vertrouwde Leidse atletiekbaan beter dan twee weken geleden in Amstelveen, al is de afstand tot de begeerde 12de plaats nog steeds flink.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 18 mei

Competitie U14-U16, 2e wedstrijd

Algemeen
Zaterdag 25 mei
Algemeen
Zaterdag 1 juni

ZHM competitie U14-U16, Reeuwijk

Algemeen
Vrijdag 7 juni

EK atletiek - kijken in de kantine

t/m 12-06-2024 Algemeen
Zaterdag 15 juni

Kogel discus circuit wedstrijd

Algemeen
Toon volledige agenda

Over de club

Met ruim 1.100 leden is Leiden Atletiek een vereniging van formaat. Prachtig gelegen tussen de bomen van sportpark De Leidse Hout waar al ruim 80 jaar aan atletiek gedaan wordt.

Meer over de club