Nieuws

Jongens U18/U20 maken kans op competitiefinale

Zondag 22 mei
Voor de AB stond de tweede wedstrijd voor de competitie op het programma in Den Haag met stralend weer en in veel gevallen een prettige niet al te harde meewind. Dat resulteerde in een aantal mooie prestaties met een regen aan pr’s en maar liefst 3 nieuwe clubrecords bij de jongens.
Lees meer

Marco en Jolijn snelsten over Leidse Singels

Dinsdag 26 april

Na twee jaar werd vrijdag weer de Singelloop georganiseerd. De 45e editie kende - vanwege werkzaamheden - een andere start- en finishlocatie en er werd tegen de klok in gelopen door de Leidse binnenstad. Dat en de laagdrempeligheid qua organisatie en deelname zijn ook wel de charme van dit evenement dat andermaal duizenden lopers en toeschouwers op de been bracht.

Lees meer

Bjorn Koreman loopt EK-limiet op de marathon

Maandag 11 april

Björn Koreman heeft bij de Rotterdam marathon de limiet voor het EK gelopen. Met 2.10.32 verbeterde hij zijn persoonlijk record en voldeed hij aan de eis voor het EK komende zomer. Onder welhaast ideale weersomstandigheden koerste hij lang af op een tijd onder de 2 uur en 10 minuten maar een inzinking in de slotkilometers waarbij hij zelfs even stilstond kostte hem bijna een minuut. Desalniettemin een prachtige prestatie, goed voor een 9e plaats in het sterke veld. Björn kan zich nu met trainer Bram Wassenaar richten op de Europese kampioenschappen in augustus in München.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 4 juni
Zaterdag 11 juni
Algemeen
Zaterdag 8 oktober
Zondag 9 oktober
Toon volledige agenda

Over de club

Met 1.000 leden is Leiden Atletiek een vereniging van formaat. Prachtig gelegen tussen de bomen van sportpark De Leidse Hout waar al ruim 80 jaar aan atletiek gedaan wordt.

 

Meer over de club