Nieuws

Flink aantal (jeugd)trainers opgeleid en bijgeschoold

Dinsdag 2 augustus

De trainers bij Leiden Atletiek hebben het afgelopen jaar een groot aantal opleidingen en bijscholingen afgerond. Zo kunnen we iedereen een leuke, sportieve en veilige training blijven bieden volgens de laatste inzichten. Hier lees je wie welke opleiding heeft afgerond. Allemaal gefeliciteerd, en dank voor je inzet voor onze vereniging!

Lees meer

Tweemaal goud op NK Studenten

Maandag 11 juli

Afgelopen weekend werden in Wageningen de NSK gehouden, de Nederlandse kampioenschappen voor studenten. De Leidse delegatie was daar aardig succesvol met tweemaal goud en eenmaal zilver.

Lees meer

Studenten omzeilen Werfpop-obstakels tijdens Curringelloop

Zondag 10 juli

Tussen de vele trainingen door vinden de studenten van Currimus regelmatig een gaatje voor een wedstrijd. Hun eigen jaarlijkse Singelloop (Curringelloop in studententaal) ging dinsdag 5 juli nog bijna de mist in vanwege opbouwwerkzaamheden voor Werfpop. Maar dankzij trainer Henny Tolboom en het studentenbestuur rolde er toch een knappe Leidse Hout-ronde uit van ruim 5 kilometer.

Lees meer

Goud en Brons voor Veerle en Luuk op NK

Maandag 27 juni

De Nederlandse kampioenschappen voor senioren werden na 23 jaar weer in Apeldoorn gehouden. De beste atleten van Nederland traden aan op de baan van AV'34. De Leidse deelnemers behaalden twee medailles: goud voor Veerle Bakker en brons voor Luuk Vos. Amina Maatoug greep net naast de prijzen.

Lees meer
Toon al het nieuws