Nieuws

Zaterdag 7 december - informatie ochtend voor ouders van pupillen

Maandag 11 november

Doel van de informatie ochtend is om de ouders van pupillen te informeren over Leiden Atletiek en te vragen of ze willen helpen bij activiteiten. Behalve de trainingen voor de pupillen, zijn er in het winterseizoen de crossen waar de pupillen aan mee kunnen doen, in het zomerseizoen de wedstrijden op de baan en over het jaar verspreid andere activiteiten.

Lees meer

Woutertje Pieterse crost het snelt door de Leidse Hout

Zaterdag 9 november

Met volle overgave hebben basisschoolleerlingen deelgenomen aan de vernieuwde Leidse Scholierenveldloop kampioenschappen. Mede door de inbreng van groep 3 en 4 trok de cross op en rond de atletiekbaan Leidse Hout vrijdagmiddag veel deelnemers en veel bekijks. Aan het eind van de rit bleek dat basisschool Woutertje Pieterse recht had op de scholenbokaal, met de Josephschool als goede tweede, op de voet gevolgd als derde de Eerste Leidse Schoolvereniging.

Lees meer

Runnersworld Leiden events

Zaterdag 2 november

Clubsponsor Runnersworld Leiden organiseert regelmatig evenementen waar ook onze leden aan deel mogen nemen. Zo is er op 15 november een Hoka Test Event, waarbij kennis gemaakt kan worden van deze bijzondere hardloopschoenen. En op 15 december is er een nieuwe Night Run in Leiden. Raadpleeg de Facebookpagina van Runnersworld Leiden voor meer informatie.

Toon al het nieuws

Agenda

Zaterdag 30 november
Zaterdag 7 december
Toon volledige agenda

Over de club

Met 1.000 leden is Leiden Atletiek een vereniging van formaat. Prachtig gelegen tussen de bomen van sportpark De Leidse Hout waar al ruim 80 jaar aan atletiek gedaan wordt.

 

Meer over de club